App Nap

Met App Nap kan automatisch worden vastgesteld wanneer een programma helemaal achter andere vensters verborgen is en niet wordt gebruikt, bijvoorbeeld om muziek af te spelen, een bestand te downloaden of e-mail op te halen. Als een programma verborgen is of niet actief is, wordt het in macOS automatisch vertraagd. Zodra je het programma weer gaat gebruiken, wordt de oorspronkelijke snelheid hersteld.