een voorkeurenpaneel ontgrendelen

Om een voorkeurenpaneel te ontgrendelen, klik je linksonder op het slot  en voer je een van de volgende stappen uit:

• Voer een beheerdersnaam en -wachtwoord in.

• Plaats je vinger lichtjes op Touch ID (als je Mac of Magic Keyboard Touch ID heeft en als dit is geconfigureerd voor het ontgrendelen van je Mac).

• Druk tweemaal op de zijknop van je Apple Watch (als je Mac ondersteuning biedt voor het ontgrendelen van je Mac met Apple Watch). Zie het Apple Support-artikel Uw Mac ontgrendelen met uw Apple Watch.

Opmerking: Voor sommige voorkeuren moet je een beheerdersnaam en -wachtwoord invoeren. Je kunt niet ontgrendelen met Touch ID of je Apple Watch.