suggesties tijdens typen

Als je Mac een Touch Bar heeft, kunnen hierin tijdens het typen woorden worden getoond die je mogelijk wilt gebruiken. Zo kun je sneller typen. Dit worden suggesties tijdens typen genoemd.

• Suggesties tijdens typen weergeven: Tik op de knop voor suggesties tijdens typen.

De Touch Bar, met helemaal rechts de knop om suggesties weer te geven tijdens het typen.

Als de knop voor suggesties tijdens typen niet wordt weergegeven in de Touch Bar, kies je 'Weergave' > 'Pas Touch Bar aan' en selecteer je vervolgens 'Toon suggesties tijdens typen'. Je kunt ook Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' kiezen en achtereenvolgens op 'Toetsenbord', 'Tekst' en 'Suggesties in Touch Bar tijdens typen' klikken.

• Suggesties tijdens typen gebruiken: Tik op een of meer woorden of een emoji. Verkeerd gespelde woorden zijn blauw gemarkeerd.

Suggesties voor woorden en emoji's, met aan de linkerkant de knop om de suggesties tijdens het typen te verbergen.
  • Suggesties tijdens typen verbergen: Tik op de knop voor het verbergen van suggesties tijdens typen in de Touch Bar.