groep

Door gebruik te maken van een groepsgebruikersaccount, kun je meerdere gebruikers dezelfde toegangsbevoegdheden geven. Zo kun je een groep specifieke toegangsbevoegdheden geven om bepaalde mappen of bestanden te openen en te wijzigen. Ook kun je een groep bepaalde toegangsbevoegdheden voor jouw gedeelde mappen geven.

Je regelt de toegang van een groep tot jouw gedeelde mappen door toegangsbevoegdheden in te stellen in het paneel 'Bestandsdeling' van het paneel 'Delen' in Systeemvoorkeuren.