AirTag

Een Apple product dat is ontworpen om je te helpen veilig en privé een oogje te houden op je spullen. Wanneer je met je iPhone, iPad of iPod touch een AirTag koppelt aan je Apple ID, kun je de locatie ervan weergeven op een kaart in de Zoek mijn-app op je Mac, iPhone, iPad of iPod touch. Je kunt een AirTag vastmaken aan objecten zoals je sleutels, een camera of een fiets, of in je rugzak, portemonnee of handtas steken zodat je deze spullen snel terug kunt vinden wanneer je ze kwijtraakt.