slepen

Je kunt van alles doen op een Mac door onderdelen te verslepen. Zo verplaats je bestanden en mappen naar een Finder-venster, voeg je een foto toe aan een e-mailbericht, verplaats je een stuk tekst in een document of zet je onderdelen in het Dock.

Als je een onderdeel wilt slepen, selecteer je het onderdeel en sleep je het naar de nieuwe locatie terwijl je de muisknop ingedrukt houdt of je vinger op het trackpad houdt. Laat de knop los om het onderdeel op zijn plek te zetten.