Control Strip

Dit is een functie van de Touch Bar die op sommige Mac-computers beschikbaar is. Met de Control Strip aan de rechterkant van de Touch Bar kun je onder andere de helderheid  en het volume  instellen en Siri gebruiken. Je kunt de Control Strip uitvouwen om meer instellingen weer te geven.

De samengevouwen Control Strip aan de rechterkant van de Touch Bar.
  • De Control Strip uitvouwen: Tik op de uitvouwknop in de Touch Bar.

• De Control Strip gebruiken: Tik op knoppen in de Control Strip. Bij sommige instellingen kun je de knop ingedrukt houden om de instelling aan te passen. De helderheid en het volume kun je ook instellen door snel naar links of rechts te vegen over de knoppen.

• De Control Strip samenvouwen: Tik op de sluitknop.