Extra e‑mailadressen en telefoonnummers voor je Apple ID

Je kunt met het e‑mailadres van je Apple ID inloggen bij je Apple ID-account. Je kunt mogelijk ook extra e‑mailadressen en telefoonnummers gebruiken die je aan je account hebt toegevoegd.

Ga als volgt te werk om de e‑mailadressen en telefoonnummers te zien of te wijzigen waarmee je kunt inloggen:

• Op je Mac: Kies Apple-menu  > 'Systeeminstellingen', klik op '[je naam]' bovenaan de navigatiekolom en klik vervolgens op 'Inloggen en beveiliging' aan de rechterkant.

Als je 'Inloggen en beveiliging' niet ziet, klik je op 'Naam, telefoon, e‑mail'.

• Op je iPhone of iPad: Ga in Instellingen naar '[je naam]' > 'Inloggen en beveiliging'.

Als je 'Inloggen en beveiliging' niet ziet, tik je op 'Naam, telefoonnummers, e‑mail'.

• Online: Ga naar appleid.apple.com, log in, selecteer 'Login en beveiliging' (als dit nog niet geselecteerd is) en selecteer 'E‑mail en telefoonnummers'.

Zie het Apple Support-artikel Informatie over de e‑mailadressen van je Apple ID voor meer informatie over de verschillende typen e‑mailadressen die je bij je Apple ID kunt gebruiken.