Thuismap

De naam van je thuismap is hetzelfde als je gebruikersnaam. De map heet dus niet 'Thuis'. Je thuismap bevat mappen voor je bureaubladbestanden, downloads, afbeeldingen, documenten, films, muziek en eventuele publieke bestanden.

Het symbool van de thuismap.

Wanneer je bent ingelogd, ziet het symbool van jouw thuismap eruit als een huis. Wanneer je bent ingelogd, ziet het symbool van jouw thuismap eruit als een map met een huis erop. De andere thuismappen zien eruit als gewone mappen. Als je uitlogt en iemand anders inlogt, ziet de thuismap van die persoon eruit als een map met een huis erop.

Opmerking: Als je de iCloud-optie 'Map 'Bureaublad' en 'Documenten'' gebruikt, staan de mappen met je bureaubladbestanden en je documenten in het gedeelte 'iCloud' van de navigatiekolom van de Finder in plaats van in je thuismap.

Om je thuismap te openen, klik je op het bureaublad om er zeker van te zijn dat de Finder actief is en kies je vervolgens 'Ga' > 'Thuismap'.