Twee-factor-authenticatie

Twee-factor-authenticatie is een extra beveiligingslaag voor je Apple ID. Hiermee ben je ervan verzekerd dat jij als enige toegang hebt tot je account, ook al kennen anderen je wachtwoord.

Om te zien of twee-factor-authenticatie voor je Apple ID is ingeschakeld, kies je Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' en klik je in de navigatiekolom op '[je naam]'. Klik op 'Wachtwoord en beveiliging' en schakel 'Twee-factor-authenticatie' in.

Zie het Apple Support-artikel Twee-factor-authenticatie voor Apple ID.