Finder-navigatiekolom

Finder-vensters hebben een navigatiekolom aan de linkerkant, zodat je snel toegang hebt tot onderdelen die je vaak gebruikt.

Druk op Control + Command + S als je de navigatiekolom niet ziet.

De navigatiekolom is verdeeld in vier gedeelten: favorieten, iCloud, locaties en tags. Als je in een gedeelte geen onderdelen ziet, zijn ze mogelijk verborgen. Klik op de pijl  aan de rechterkant van het gedeelte om eventueel verborgen onderdelen weer te geven.

Om de navigatiekolom aan te passen, klik je op het symbool van de Finder in het Dock, kies je 'Finder' > 'Instellingen', klik je op 'Navigatiekolom' en selecteer je de onderdelen die je in elk gedeelte wilt zien.