navigatiekolom

De navigatiekolom is het gedeelte rechts in het Keynote-venster, waarin je de infovensters 'Opmaak', 'Animatie' of 'Document' ziet.

• Infovenster 'Opmaak': Klik op de opmaakknop in de knoppenbalk om opmaakregelaars weer te geven voor datgene wat in de presentatie is geselecteerd, zoals tekst, een vorm of een afbeelding. Klik op de tabs boven in de navigatiekolom om meer regelaars te zien.

• Infovenster 'Animatie': Klik op de animatieknop in de knoppenbalk om regelaars weer te geven voor het toepassen van animatie op objecten op een dia en het instellen van overgangseffecten tussen dia's.

• Infovenster 'Document': Klik op de documentknop in de knoppenbalk om regelaars weer te geven voor het wijzigen van elementen die op je gehele presentatie van invloed zijn, zoals het thema en de soundtrack.

Als je op het symbool van een geopende navigatiekolom klikt, wordt de navigatiekolom gesloten.