object

Een object is elk willekeurig onderdeel dat je op een dia plaatst, zoals afbeeldingen (foto's), tekstvakken, vormen, tabellen en diagrammen. Om een object aan een dia toe te voegen, klik je op een van de objectknoppen in de knoppenbalk.

Objecten zijn standaard zwevende objecten, zodat je ze overal op de pagina kunt positioneren of vóór of achter tekst of andere objecten kunt plaatsen. Als een object is geselecteerd, verschijnen de bijbehorende opmaakregelaars in de navigatiekolom 'Opmaak'  rechts van de dia. Je kunt inhoud toevoegen aan objecten en hun vormgeving wijzigen.

Je kunt sommige objecten (vormen, afbeeldingen, video's, vergelijkingen en afbeeldingengalerijen) regelgebonden met tekst in een tekstvak of vorm plaatsen. De objecten bewegen dan tijdens het typen met de tekst mee.