overzichtsweergave

In de overzichtsweergave zie je een overzicht van de tekst op je dia's (de titel van de dia en tekst in opsommingstekens) in de navigatiekolom aan de linkerkant en een volledige weergave van de geselecteerde dia aan de rechterkant. Je kunt rechtstreeks in de navigatiekolom tekst toevoegen en wijzigen, wat handig is wanneer je presentaties met veel tekst maakt of wanneer je aan de eerste opzet van een nieuwe presentatie werkt.

Klik op de knop voor het Weergave-menu in de knoppenbalk en kies vervolgens 'Overzicht'.

De overzichtsweergave, met een overzicht van de presentatie in de navigatiekolom aan de linkerkant, de geselecteerde dia in het midden en de navigatiekolom 'Opmaak' aan de rechterkant van het scherm.