themakiezer

In de themakiezer zie je miniaturen van de thema's op basis waarvan je een nieuwe presentatie kunt aanmaken. Om de themakiezer te openen, kies je 'Archief' > 'Nieuw' (uit het Archief-menu boven in het scherm). Om meer thema's te zien, beweeg je de aanwijzer over een rij en klik je op de pijl-links of de pijl-rechts (met een trackpad kun je ook met twee vingers over de rij vegen). Klik dubbel op een thema om dit te openen.

De themakiezer. De navigatiekolom aan de linkerkant bevat themacategorieën waarmee je de beschikbare thema's kunt filteren. Aan de rechterkant staan miniaturen van vooraf gedefinieerde thema's die per categorie zijn gerangschikt. Rechtsboven staat de knop waarmee je kunt kiezen tussen thema's met dia's in een standaardformaat of een breed formaat. Rechtsonder staan de knoppen 'Annuleer' en 'Maak aan'.