object

Een object is elk willekeurig onderdeel dat je op een dia plaatst, zoals afbeeldingen (foto's), tekstvakken, vormen, tabellen en diagrammen.

Om een object aan een dia toe te voegen, voer je een van de volgende stappen uit:

• Met de iPad in de liggende weergave: Tik op een van de objectknoppen midden in de knoppenbalk boven in het scherm en selecteer een object in het menu.

De regelaars waarmee je een object toevoegt, met bovenaan knoppen waarmee je tabellen, diagrammen, vormen (waaronder lijnen en tekstvakken) en media kiest.
  • Met de iPad in de staande weergave: Tik op de knop met het plusteken in de knoppenbalk, tik op een van de objectknoppen boven in het menu en selecteer een object.

Nadat je een object hebt toegevoegd, kun je het naar de gewenste positie op de dia slepen, er inhoud aan toevoegen en de vormgeving van het object wijzigen.

Je kunt sommige objecten (vormen, afbeeldingen, video's, vergelijkingen en afbeeldingengalerieën) regelgebonden met tekst in een tekstvak of vorm plaatsen. De objecten bewegen dan tijdens het typen met de tekst mee.