overzichtsweergave

In de overzichtsweergave zie je een overzicht van de tekst op je dia's met miniatuurafbeeldingen van elke dia in het dianavigatiepaneel. Dit is de standaardweergave wanneer je een presentatie-overzicht maakt. Als een dia een of meer plaatsaanduidingen voor media bevat, worden deze ook in het tekstoverzicht weergegeven. In de overzichtsweergave kun je tekst toevoegen en wijzigen, afbeeldingen en video's plaatsen en de opmaak van dia's wijzigen. Deze weergave is handig wanneer je presentaties met veel tekst maakt of wanneer je aan de eerste opzet van een nieuwe presentatie werkt.

Tik op de knop voor weergaveopties boven in het scherm en selecteer 'Overzicht'.

Overzichtsweergave.