themakiezer

In de themakiezer zie je miniaturen van de thema's op basis waarvan je een nieuwe presentatie kunt aanmaken. Om de themakiezer te openen, tik je op de knop met het plusteken boven in de presentatieweergave. Veeg over de thema's om er meer weer te geven of tik op een categorie boven in het scherm om alleen thema's uit die categorie weer te geven. Tik op een thema om het te openen.

De themakiezer met bovenin een rij met categorieën waarmee je de beschikbare thema's kunt filteren. Rechtsboven staat de knop 'Meer'. Daarmee kun je 'Standaard' of 'Breed' als formaat instellen en kun je de opmaak op een specifieke taal of regio instellen. Daaronder staan miniaturen van vooraf gedefinieerde thema's die per categorie zijn gerangschikt. Boven elke categorie staat de knop 'Toon alles' (aan de rechterkant).