objecten

Een object is elk onderdeel dat je op een dia in je presentatie plaatst, zoals afbeeldingen (foto's), afbeeldingengalerieën, tekstvakken, video, audio, vormen, tabellen en diagrammen. Om objecten aan je presentatie toe te voegen klik je op een van de objectknoppen in de knoppenbalk.

De knoppen voor tabel, diagram, tekstvak, vorm en media in de knoppenbalk.

Je kunt objecten op een dia onder meer op een laag plaatsen, ze vergroten of verkleinen, roteren en meer. Ook kun je bepaalde objecten (zoals afbeeldingen en vormen) regelgebonden binnen een vorm of tekstvak plakken, zodat ze op dezelfde regel staan als de tekst en meebewegen met de tekst als je typt.