objecten

Een object is elk item dat je op je dia in je presentatie plaatst, waaronder afbeelding (foto’s), tekstvakken, vormen, tabellen en diagrammen. Om objecten aan je presentatie toe te voegen klik je op een van de objectknoppen in de knoppenbalk.

Knoppen voor tabel, diagram, tekstvak, vorm en afbeelding in de knoppenbalk.

Je kunt objecten onder meer gelaagd positioneren, hun formaat wijzigen en ze roteren op een dia. Je kunt ook bepaalde objecten (bijvoorbeeld, afbeeldingen en vormen) regelgebonden met de tekst in een vorm of tekstvak plaatsen zodat ze op dezelfde regel staan als de tekst en met de tekst meebewegen als je typt.