presentatiemanager

Als je Keynote voor iCloud opent, zie je de presentatiemanager op de plaats waar je presentaties aanmaakt, opent en beheert op je iCloud Drive.

Standaard worden in de presentatiemanager recent geopende of geüploade presentaties in de Keynote-map weergegeven. Klik in de navigatiekolom aan de linkerkant op 'Blader' om alle onderdelen in de map weer te geven of om de inhoud te sorteren op datum, soort, naam of grootte. Om een presentatie te zoeken, druk je op Command + F (op een Mac) of Control + F (op een Windows-computer).

De presentatiemanager in bladerweergave. De knop 'Meer' (drie stippen) is zichtbaar in de rechterbovenhoek van de geselecteerde presentatie. Boven de presentaties staat links in de knoppenbalk een venstermenu waarin je kunt kiezen of je onderdelen als symbolen of in een lijst wilt weergeven. In het midden van de knoppenbalk staan knoppen voor het aanmaken of uploaden van een presentatie en het aanmaken van een nieuwe map. Rechts in de knoppenbalk staan knoppen voor downloaden, samenwerken, e‑mailen en verwijderen.

Om terug te gaan naar de presentatiemanager wanneer een presentatie is geopend, klik je op de knop 'Meer'  in de knoppenbalk van de presentatie en kies je vervolgens 'Ga naar mijn presentaties'.