presentatieweergave

Als je Keynote voor iCloud opent, zie je de presentatiemanager op de plaats waar je presentaties aanmaakt, opent en beheert op je iCloud Drive.

Standaard toont de presentatiemanager recentelijk bewerkte presentaties. Klik op 'Blader' (links) om al je presentaties weer te geven of klik op 'Gedeeld' om uitsluitend gedeelde presentaties weer te geven.

De presentatiemanager in bladerweergave. De knop 'Meer' (drie puntjes in de rechter onderhoek) is zichtbaar in de geselecteerde presentatie en knoppen om een nieuwe presentatie of map aan te maken en om een presentatie te uploaden verschijnen in de knoppenbalk.

Als je een presentatie aan het bekijken bent en je wilt terug naar de presentatiemanager, klik je op de knop 'Tools' op de knoppenbalk, en kies je 'Ga naar mijn presentaties'.