navigatiepaneel

Het navigatiepaneel bevat miniaturen van de dia's in je presentatie en wordt weergegeven aan de linkerkant van het Keynote voor iCloud-venster.

Klik op een miniatuur om naar de desbetreffende dia te gaan, sleep miniaturen om je presentatie anders te rangschikken of druk op de Pijl-omlaag of de Pijl-omhoog op het toetsenbord om de volgende of vorige dia weer te geven.

Het dianavigatiepaneel van Keynote voor iCloud staat open in de linkernavigatiekolom en er worden vijf dia's van de presentatie weergegeven. Onderaan de navigatiekolom staat een knop om een nieuwe dia aan de presentatie toe te voegen.

Als je het dianavigatiepaneel niet ziet, klik je op de knop 'Weergave'  in de knoppenbalk en kies je vervolgens 'Toon dianavigatiepaneel'.