niet-geaffilieerde docent

Een docent die niet officieel is geaffilieerd met een door iTunes U erkende basisschool, middelbare school, hogeschool of universiteit met een iTunes U Public Site Manager-site. Niet-geaffilieerde docenten hebben toegang tot iTunes U voor het samenstellen, ontwerpen en verspreiden van maximaal 12 privécursussen met maximaal 50 studenten per cursus. iTunes U beperkt de beschikbare opslagruimte voor niet-geaffilieerde docenten tot 20 GB. Vergelijk geaffilieerde docent, eigenaar, en bijdrager.

Opmerking: Als je je account wilt affiliëren, stuur je je ID naar de beheerder van iTunes U Public Site Manager van je onderwijsinstelling en vraag je de beheerder om je toe te voegen als bijdrager aan de site. Als je onderwijsinstelling geen openbare iTunes U-website heeft, ga dan naar https://www.apple.com/education/ipad/itunes-u/ om te lezen hoe je deel kunt nemen.