Een voorbeeld van de iTunes U-bibliotheek 'Mijn materialen' waar alle materialen worden weergegeven die je hebt toegevoegd aan iTunes U.

Lessen aanmaken met een breed scala aan materialen

Maak privé- en openbare cursussen aan en vul je syllabi, opdrachten en toetsen aan met talloze boeken en audio-, video- en andere leermaterialen. Je kunt materialen uploaden vanaf je computer, of content en links gebruiken van het internet, de App Store of de iTunes Store.

Een nieuwe cursus aanmaken

Een voorbeeld, het venster Beheer  | Ingeschreven studenten in de the iTunes U-deelnemerslijst waar de studenten worden weergegeven die op dat moment staan ingeschreven voor de cursus.

Je deelnemerslijst beheren

Bepaal welke studenten mogen deelnemen aan jouw privécursus door de inschrijfcode of de link te verstrekken, en dan studenten die verzoeken om inschrijving goedkeuren of blokkeren.

Studenten toevoegen aan een beheerde cursus

Een voorbeeld van een iTunes U-dashboard met details voor twee in-realtime en twee cursussen op eigen tempo; waaronder cursusberichten, discussie (1 nieuwe), studenten (1 nieuwe), en materialen.

Snel al je cursussen en studenten weergeven

Gebruik het dashboard om aan de slag te gaan met iTunes U door cursussen aan te maken, de details van cursussen te bekijken, je inbox te openen, de gegevens in je docentenprofiel te wijzigen en je bibliotheek 'Mijn materialen' te gebruiken om referentiematerialen te uploaden. Gebruik de deelnemerslijst om de inschrijving van studenten voor je privécursussen te beheren.

Over het dashboard

Een voorbeeld van iTunes U-cijferlijst met 10 studenten en 6 opdrachten. In de cijferlijst zijn er 4 opdrachten beoordeeld, 2 daarvan zijn sindsdien vergrendeld, 1 opdracht geeft aan dat alle studenten hun huiswerk hebben ingeleverd en op cijfers wachten en 1 opdracht wordt nog door de studenten bekeken.

Lessen voorbereiden, opdrachten beoordelen en contact houden

Maak lessen en opdrachten voor je studenten aan en post ze. Gebruik bij privécursussen de cijferlijst om de voortgang van studenten te bekijken en gebruik de discussiefunctie om contact te houden en vragen te beantwoorden.

Een opdracht aanmaken

Uitgelichte cursussen in 'Alle categorieën' in de iTunes U-app.

Je cursussen delen

Deel je cursussen met iedereen die interesse heeft, of dit nu in jouw klassen is of elders op de wereld. Docenten die geaffilieerd zijn met onderwijsinstellingen: de beheerder van je iTunes U Public Site Manager kan de cursus publiceren op de iTunes U-website van je instelling en je cursus openbaar maken in de iTunes U-catalogus.

Een cursus delen

Om door de iTunes U-gebruikershandleiding te bladeren klik je op de inhoudsopgave boven aan de pagina.

Meer hulp kun je vinden op de website Support voor het onderwijs.