Een pc waarop de Apple TV- en Apple Music-app geopend zijn.

Wat verandert er aan iTunes?

Als je voorheen iTunes gebruikte, gebruik je nu de Apple Music-app om naar muziek in je muziekbibliotheek te luisteren, de Apple TV-app om programma's en films te kijken en de Apple Devices-app om al je media met je andere apparaten te synchroniseren.

iTunes – vroeger en nu

Een pc met het Apple Music-scherm 'Voor jou'.

Luisteren naar al je favoriete muziek

Via Apple Music heb je toegang tot miljoenen nummers en kun je overal en altijd luisteren naar klassiekers of de nieuwste hits.

Lid worden van Apple Music

Het iTunes-venster met een bibliotheek met verschillende albums.

iTunes, meer heb je echt niet nodig

Heb je nog een paar cd's of dvd's rondslingeren? Importeer ze in je bibliotheek en je hebt al je muziek op één plek.

Nummers vanaf cd importeren

Een nummer uit Apple Music wordt afgespeeld op een Apple Watch, iPhone en HomePod mini.

Op al je apparaten toegang tot je iTunes-bibliotheek

Als al je nummers plus Apple Music in je bibliotheek staan, kun je vanaf één plek op alle apparaten je favoriete nummers afspelen.

Materiaal van iTunes synchroniseren

Een pc met iTunes op het scherm en een HomePod mini in de buurt.

Nog beter geluid

Speel muziek af op de luidsprekers die zijn aangesloten op je computer of op een apparaat dat AirPlay ondersteunt (zoals HomePod mini), zodat iedereen van iTunes kan genieten.

Opgeven welke luidsprekers je wilt gebruiken

Om in de iTunes-gebruikershandleiding te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Als je extra hulp nodig hebt, ga je naar de website Support voor iTunes.