Touch ID

Dit is een voorziening voor vingerafdrukherkenning die op sommige Mac-computers beschikbaar is. Met Touch ID kun je onderdelen in de iTunes Store aanschaffen en inloggen bij je iTunes Store-account.

Touch ID bevindt zich in de rechterbovenhoek van het toetsenbord, naast de Touch Bar of de rij met functietoetsen, afhankelijk van het type Mac.

Opmerking: Bij je eerste aankoop moet je je Apple ID en wachtwoord gebruiken om de aankoop te machtigen. Daarna kun je er bij toekomstige aankopen voor kiezen om Touch ID te gebruiken.

Touch ID, in de rechterbovenhoek van het toetsenbord.

Om Touch ID te gebruiken, plaats je je vinger erop. Je configureert Touch ID door Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' te kiezen en op 'Touch ID' te klikken.

Zie dit Apple Support-artikel voor meer informatie over Touch ID.