iTunes Plus

Nummers en muziekvideo's, beschikbaar in de iTunes Store, die zijn gecodeerd in de hoogwaardige 256-kbps AAC-indeling. iTunes Plus-onderdelen kun je zo vaak branden als je wilt; voor deze onderdelen gelden ook geen DRM-beperkingen (Digital Rights Management). iTunes Plus-materiaal kan op de iPhone, iPad, iPod, de Apple TV, de HomePod, alle Mac- en Windows-computers en veel andere digitale-muziekspelers worden afgespeeld.