Het Camera-scherm in de fotomodus, met links en rechts onder de zoeker andere cameramodi. De knoppen voor flits, nachtmodus, cameraregelaars, ProRAW en Live Photo worden boven in het scherm weergegeven. Onder de cameramodi staan van links naar rechts de knop 'Foto- en videoweergave', de knop 'Maak foto' en de knop voor het kiezen van de camera aan de achterkant.

Maak je mooiste foto

Met je iPhone kun je prachtige foto's en video's maken waarmee je je stijl en creativiteit laat zien. Van een eenvoudig kiekje tot een heuse film, het kan allemaal met de camera op je iPhone.

Maak prachtige foto's en video's

Een FaceTime-groepsgesprek met vier deelnemers. Iedere deelnemer verschijnt in een aparte tegel.

Houd contact

Maak met de iPhone op nieuwe manieren contact en deel ervaringen.

Blijf in contact

Het focusconfiguratiescherm, met van boven naar beneden de volgende focusopties: 'Aangepast', 'Autorijden', 'Trainen', 'Gamen', 'Mindfulness' en 'Lezen'.

Vind focus

Met iPhone-functies als Focus en Schermtijd verminder je afleidingen, deel je je tijd beter in en blijf je geconcentreerd.

Helemaal in het moment

Het scherm 'Overzicht' in de Gezondheid-app met een grafiek van de stappen die in de afgelopen zes maanden zijn gezet. Boven in het scherm bevinden zich knoppen om de voortgang per dag, per week, per maand of per jaar weer te geven. Linksonderin zie je de knop 'Overzicht' en rechtsonderin de knop 'Gegevens'. De knop 'Overzicht' is geselecteerd.

Let op je gezondheid

De Gezondheid-app op je iPhone vormt een centrale plek waar je je gezondheidsinformatie kunt bekijken en beheren.

Je gezondheid en welzijn bijhouden

Om in de iPhone-gebruikershandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Ook kun je de handleiding downloaden via Apple Books (indien beschikbaar).