Het Camera-scherm in de fotomodus, met links en rechts onder de zoeker andere cameramodi. De knoppen voor flits, nachtmodus, cameraregelaars en Live Photo worden boven in het scherm weergegeven. Onder de cameramodi staan van links naar rechts de knop 'Foto en videoweergave', de knop 'Maak foto' en de knop voor het kiezen van de camera aan de achterkant.

Maak je mooiste foto

Met je iPhone maak je in elke situatie prachtige foto's. Van een eenvoudig kiekje tot een professioneel ogend portret, het kan allemaal met de camera op je iPhone.

Lees hoe je prachtige foto's en video's maakt

Het beginscherm met een gepersonaliseerde achtergrond, de widgets 'Kaarten' en 'Agenda' en andere appsymbolen.

Helemaal jouw stijl

Pas de achtergrond van het beginscherm aan, voeg widgets toe om belangrijk informatie in één oogopslag te bekijken en orden je apps.

Het beginscherm van je iPhone personaliseren

Een FaceTime-groepsgesprek met vijf deelnemers, waaronder de initiator. Elke deelnemer verschijnt in een aparte tegel.

Houd contact

Maak met de iPhone op nieuwe manieren contact met familie en vrienden.

In contact blijven met de iPhone

Het scherm 'Overzicht' in de Gezondheid-app geeft de hoogtepunten voor de gezette stappen van die dag weer. Bij het hoogtepunt staat "Je hebt in de afgelopen 7 dagen gemiddeld 10.469 stappen per dag gewandeld." In een grafiek boven het hoogtepunt is te zien dat er vandaag tot nu toe 5.094 stappen zijn gezet. Linksonderin zie je de knop 'Overzicht' en rechtsonderin de knop 'Gegevens'.

Let op je gezondheid

De iPhone is een handig hulpmiddel om onder meer bij te houden hoe gezond en actief je bent en om een gezond slaappatroon te ontwikkelen.

Je gezondheid en welzijn bijhouden met de iPhone

Om in de iPhone-gebruikershandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Ook kun je de handleiding downloaden via Apple Books (indien beschikbaar).