Het toegangsscherm met een balk aan de onderkant die aangeeft dat je vanaf de onderrand van het scherm omhoog kunt vegen.

Welkom in de toekomst

Maak kennis met de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Bedien je iPhone met intuïtieve gebaren, gebruik je gezicht als wachtwoord en bekijk wat je allemaal kunt doen met de indrukwekkende Ultra Wide-camera.

Maak kennis met de nieuwe generatie van de iPhone

Het Camera-scherm in de fotomodus, met links en rechts onder het camerabeeld andere cameramodi. De knoppen voor flits, nachtmodus en Live Photo staan boven in het scherm. Onder de cameramodus staan van links naar rechts een miniatuurafbeelding waarmee je naar foto's en video's gaat, de sluiterknop en de knop voor het wisselen van de camera.

Eén camera voor alle foto's

Met je iPhone maak je in elke situatie prachtige foto's. Van een eenvoudig kiekje tot een professioneel ogend portret, het kan allemaal met de camera op je iPhone.

Prachtige foto's maken met de iPhone

Een scherm in de Foto's-app. Het tabblad 'Foto's' en de weergave 'Maanden' zijn geselecteerd. Er worden twee gebeurtenissen uit april 2019 weergegeven: Humayuns tombe en Mexico City.

Ga op reis met de iPhone

De iPhone maakt reizen gemakkelijk. Je kunt locaties verkennen voordat je op pad gaat, informatie over luchthavens bekijken, je creditcards en reispapieren bij elkaar houden en de mooie momenten opnieuw beleven als je weer thuis bent.

Een nieuwe manier van reizen

Het scherm 'Overzicht' in de Gezondheid-app geeft de hoogtepunten voor de gezette stappen van die dag weer. Bij het hoogtepunt staat de tekst "Je hebt meer stappen gezet dan gewoonlijk rond deze tijd." Een diagram laat zien dat er vandaag tot nu toe 4028 stappen zijn gezet, vergeleken met 2640 stappen om dezelfde tijd gisteren. Onder het diagram staat informatie over mindfulnessminuten. Linksonderin zie je de knop 'Overzicht' en rechtsonderin de knop 'Ontdek'.

Gezonde gewoontes

De iPhone is een handig hulpmiddel om bij te houden hoe gezond en actief je bent, om te mediteren en om een gezond slaappatroon te ontwikkelen.

Je gezondheids- en welzijnsdoelen bijhouden

Klik op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina om door de iPhone-gebruikershandleiding te bladeren. Ook kun je de handleiding downloaden via Apple Books (indien beschikbaar).