Je Mac en iPhone verbinden via Bluetooth

• macOS Ventura: Kies Apple-menu  > 'Systeeminstellingen' en klik op 'Bluetooth' in de navigatiekolom. Schakel 'Bluetooth' in aan de rechterkant (als de optie nog niet is ingeschakeld). Selecteer je iPhone aan de rechterkant en klik op 'Verbind'.

• macOS 12.5 of ouder: Kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' > 'Bluetooth'. Als Bluetooth niet is ingeschakeld, klik je op 'Schakel Bluetooth in'. Selecteer je iPhone en klik op 'Verbind'.