iPad Pro (10,5-inch), iPad Pro (12,9-inch) (2e generatie), iPad Air (3e generatie) en iPad mini (5e generatie)

iPad-gebruikershandleiding

Alles wat je over je iPad moet weten

Het toegangsscherm met een balk aan de onderkant die aangeeft dat je vanaf de onderrand van het scherm omhoog kunt vegen.

Welkom in de toekomst

De nieuwe iPad Pro is één en al scherm. Het scherm loopt van rand tot rand, is met een blik te ontgrendelen en met intuïtieve gebaren te bedienen.

Maak kennis met de nieuwe iPad Pro

Een notitie die is geopend in de Notities-app. Boven aan de notitie is de titel "Parts of a cell" getypt. Onder de titel staat een genummerde lijst met delen van de cel zoals "plasma membrane", "cytoplasm", "mitochondria" en "ribosomes". Onder de genummerde lijst staat een tekening van een cel van een plant, gevolgd door getypte notities. Onder in het scherm bevindt zich het toetsenbord.

Handig voor op school

Met de iPad op school kun je gemakkelijk samenwerken met je klasgenoten, tekeningen en schetsen toevoegen aan je notities en multitasken in al je favoriete apps.

Altijd bij de les

'Schermtijd' is geselecteerd in Instellingen. Rechts in het scherm is een Schermtijd-activiteitenrapport te zien. Boven aan het rapport bevindt zich de optie om te kiezen tussen vandaag en de afgelopen 7 dagen. De optie voor de afgelopen 7 dagen is geselecteerd. Boven aan het rapport staat een diagram dat aangeeft hoeveel tijd er elke dag van de week is besteed aan games, amusement en sociale netwerken. Onder het diagram bevindt zich het gedeelte 'Limieten', waar je tijdslimieten voor games, apps en sociale netwerken kunt instellen. Daaronder staan de meest gebruikte apps. Onder aan het rapport staat het totale aantal keren dat het apparaat is opgepakt.

Schermtijd instellen voor kinderen

Met Schermtijd kun je precies zien hoe je kinderen de tijd op hun apparaten besteden, activiteitenrapporten bekijken en limieten instellen.

Het iPad-gebruik van je kinderen in de gaten houden

De FaceTime-app met daarin een gesprek dat aan de gang is.

Relaxen na een drukke dag

Dankzij de iPad kun je met een vriend praten, in een goed boek duiken, een schetsboek beginnen en nog veel meer.

De iPad helpt je ontspannen

Klik op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina om door de iPad-gebruikershandleiding te bladeren.

Ga naar de website Support voor iPad als je meer informatie nodig hebt.