De knop 'Route'

Hiermee wordt de geschatte reistijd naar de bestemming vanaf je huidige locatie aangegeven, met een routebeschrijving voor het openbaar vervoer  als de ov-kaart is geselecteerd óf je standaardvervoerstype (auto , lopen  of de fiets ) wanneer de kaart 'Verken', 'Auto' of 'Satelliet' is geselecteerd.

Om een andere kaart te selecteren, tik je op de knop rechtsbovenin. Om je standaardvervoerstype te wijzigen, tik je in Instellingen  op 'Kaarten' en kies je een optie onder 'Voorkeursvervoerstype'.