Inloggen met je Apple ID

Log in met je Apple ID om toegang te krijgen tot Apple voorzieningen zoals de App Store, de iTunes Store, Apple Books, Apple Music, FaceTime, iCloud en iMessage.

Je kunt tijdens de configuratie inloggen of naar Instellingen  gaan, op 'Log in op je iPad' tikken en je Apple ID en wachtwoord invoeren. Als je geen Apple ID hebt, kun je er eentje aanmaken. Je kunt de gegevens van je Apple ID bekijken en wijzigen, zoals je naam, foto, contactgegevens, wachtwoord, beveiligingsinstellingen en betaal- en bezorginformatie.

Je gegevens en materiaal zijn beschikbaar op alle apparaten waarop je met je Apple ID bent ingelogd. Zie het Apple Support-artikel Inloggen met uw Apple ID.