Projectkiezer

In de projectkiezer worden alle film- en trailerprojecten op je apparaat weergegeven. Tik op de knop 'Maak aan'  om een nieuw film- of trailerproject aan te maken, of tik op een bestaand project om informatie over het project en opties voor bewerken, afspelen en delen weer te geven.

Projecten in de projectkiezer, met linksboven de knoppen 'Maak aan' en 'Meer opties'.

Als je een project wilt bewerken, tik je op 'Gereed' en vervolgens op 'Projecten' totdat je terug bent in de projectkiezer.