Een project met een magische film in iMovie op een iPad.

Magische films maken

Bij een magische film kies je videofragmenten en foto's en laat je iMovie daar een film van maken, compleet met een soundtrack, overgangen tussen fragmenten en andere elementen. Voeg titels toe, pas filters toe en bewerk de fragmenten om je film helemaal aan je eigen wensen aan te passen.

Een nieuw project voor een magische film aanmaken

Een storyboardproject in iMovie op een iPad.

Een storyboard voor je film gebruiken

Kies uit diverse storyboards die je als basis kunt gebruiken. Elk storyboard bevat een aanpasbare opnamelijst met stapsgewijze instructies over welk type fragmenten je nodig hebt voor de video, plus bijpassende titels, overgangen en muziek.

Een nieuw storyboardproject aanmaken

Een filmproject in iMovie op een iPad.

De perfecte film maken

Als je alle controle wilt over het bewerken van je film, gebruik je geavanceerde functies om een film samen te stellen van je fragmenten en voeg je er vervolgens bewegende titels, muziek, filters en effecten aan toe. Met iMovie kun je het geheel een professionele uitstraling geven. Is je meesterwerk af? Deel het dan met de rest van de wereld.

Een nieuw filmproject aanmaken

Om door de iMovie-gebruikershandleiding te bladeren, tik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.