Voor- en zijaanzicht van een 24-inch iMac.

Kijk eens rond op je nieuwe Mac

Een korte rondleiding langs de voorzieningen van je iMac.

Een korte rondleiding van de iMac

Achteraanzicht van een 24-inch iMac met de aan/uit-knop uitgelicht.

Wil je aan de slag?

Druk op de aan/uit-knop achter op je iMac, schakel je toetsenbord en muis in, volg de instructies van de configuratie-assistent en je kunt aan de slag.

Je iMac configureren

Een recept in de Notities-app op een iMac, iPhone en iPad.

Houd alles gesynchroniseerd

Via iCloud heb je op al je apparaten toegang tot je berichten, foto's, notities en andere onderdelen. Ook kun je je iMac met je iOS- en iPadOS-apparaten gebruiken om telefoongesprekken te voeren, taken over te zetten en te kopiëren en te plakken tussen verschillende apparaten.

iCloud gebruiken met je iMac

Overlappende schermen van de apps Kaarten, Safari en Berichten.

Ontdek nieuwe functies

Ontdek wat er nieuw is in macOS Sonoma en de meegeleverde apps.

Nieuwe functies in macOS Sonoma

Symbolen van apps die met je Mac zijn meegeleverd.

Doe meer

Je iMac wordt geleverd met apps voor vrijwel alles wat je wilt doen. Je kunt foto's en video's bewerken en delen, presentaties aanmaken en genieten van muziek, boeken en films. Ontdek nieuwe apps in de App Store, waaronder iPhone- en iPad-apps die je nu ook op een Mac met Apple silicon kunt gebruiken.

Informatie over de apps op de iMac

Deze iMac-basishandleiding is voor de huidige 24-inch iMac.* Om in de iMac-basishandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg de website Support voor iMac voor meer ondersteuning.

* De werkelijke diagonale afmeting van het scherm is 23,5 inch. Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar. Voor Apple TV+ is een abonnement vereist.