Gedeelde albums

Als je je apparaat configureert voor gebruik van Foto’s met iCloud, kun je de functie Gedeelde albums aanzetten (voorheen iCloud-fotodelen genaamd).

Met Gedeelde albums kun je fotoalbums delen met vrienden die iCloud gebruiken. Je kunt ook een album op het internet delen zodat iedereen met de link dit kan bekijken, zelfs als ze geen iCloud gebruiken.

Voor meer informatie raadpleeg je het Apple Support-artikel Gedeelde albums in Foto’s gebruiken op een iPhone, iPad en Mac.