Bijgewerkte herinneringen

Als je je account bijwerkt in de Herinneringen-app op een apparaat met iOS 13, iPadOS 13, macOS 10.15 of nieuwer, zie je bijgewerkte herinneringen op iCloud.com. Om te weten welke versie van Herinneringen je gebruikt, kijk je of je één van de volgende onderdelen hebt:

• Als je bijgewerkte herinneringen gebruikt, zie je de knop 'Meer' rechtsboven in elke herinneringenlijst.

• Als je geen bijgewerkte herinneringen gebruikt, zie je 'Opties' rechtsboven in elke herinneringenlijst.

Na de upgrade kun je je herinneringen bekijken op iCloud.com en op je apparaten met iOS 13, iPadOS 13, macOS 10.15 of nieuwer waarop je bent ingelogd met dezelfde Apple ID. Als je apparaten hebt met eerdere versies van iOS of macOS, zie je je bijgewerkte herinneringen niet op die apparaten.

Raadpleeg het Apple Support-artikel De Herinneringen-app in iOS 13 of nieuwer bijwerken.