Alternatieve e‑mailadressen en telefoonnummers van je Apple ID

Je kunt je e‑mailadres van Apple ID gebruiken om in te loggen bij je Apple ID-account. Mogelijk kun je ook alternatieve e‑mailadressen en telefoonnummers gebruiken die je aan je account hebt toegevoegd.

Voer een van de volgende handelingen uit om de e‑mailadressen en telefoonnummers te bekijken of te bewerken die je kunt gebruiken om in te loggen:

• Op de Mac: kies het Apple-menu > Systeeminstellingen, klik bovenaan de navigatiekolom op [je naam] en klik vervolgens op 'Login en beveiliging'.

Als je 'Login en beveiliging' niet ziet, klik je op 'Naam, telefoon, e‑mail'.

• Op je iPhone of iPad: ga naar Instellingen > [je naam] > Login en beveiliging.

Als je 'Login en beveiliging' niet ziet, tik je op 'Naam, telefoon, e‑mail'.

• Online: ga naar appleid.apple.com, log in, selecteer 'Login en beveiliging' (als dit nog niet is geselecteerd) en selecteer vervolgens 'E‑mail en telefoonnummers'.

Raadpleeg het Apple Support-artikel Informatie over de e‑mailadressen van je Apple ID voor meer informatie over de verschillende typen e‑mailadressen die je met je Apple ID kunt gebruiken.