Open iCloud voor Windows

• In Windows 10: kies menu Start > iCloud.

• In Windows 8.1: ga naar het startscherm, klik op de pijl omlaag  linksonder en klik vervolgens op de iCloud‑functie.

• In Windows 8: ga naar het startscherm en klik op de tegel 'iCloud'.

• In Windows 7: kies Startmenu > Alle programma's > mapsymbool iCloud > symbool voor het iCloud‑configuratiescherm iCloud.

Om iCloud voor Windows te krijgen raadpleeg je het Apple Support-artikel iCloud voor Windows downloaden.