Lees over het gebruik van Contacten op iCloud.com op een tablet

Raadpleeg Wat is iCloud Contacten? in de Gebruikershandleiding iCloud.com voor iPad.

Als je toegang wilt tot je contacten op iCloud.com, gebruik dan een tablet of een computer. Je kunt Contacten op iCloud.com niet gebruiken op een telefoon.

Je hebt ook toegang tot contacten die zijn opgeslagen in iCloud op elk apparaat waarop Contacten is ingeschakeld in de instellingen van iCloud.