Lees over het gebruik van Agenda op iCloud.com op een tablet

Bekijk Wat is iCloud Agenda? in de Gebruikershandleiding iCloud.com voor iPad.

Als je toegang wilt tot Agenda op iCloud.com, gebruik dan een tablet of computer. Je kunt Agenda op iCloud.com niet openen op een telefoon.

Je hebt ook toegang tot agenda's die zijn opgeslagen in iCloud op apparaten waarop Agenda is ingeschakeld in de instellingen van iCloud.