De iCloud.com-homepage op een iPad.

Gebruik iCloud op het web

Bekijk je mail, foto’s, bestanden en meer op iCloud.com. Ze zijn veilig, up-to-date en beschikbaar, waar je ook bent.

Wat is iCloud.com?

Een iPhone-toegangsscherm met het bericht: 'Verloren iPhone. Ik ben deze iPhone kwijt. Bel me alsjeblieft. (669) 555-3691.'

Je verloren apparaat vinden

Als je een apparaat bent kwijtgeraakt, kun je 'Apparaten zoeken' op iCloud.com gebruiken om het te lokaliseren, de Verloren-modus in te schakelen of het op afstand te wissen.

Meer informatie over hoe je 'Apparaten zoeken' gebruikt

iCloud Drive is geopend op iCloud.com op een iPad en bevat een map met de naam Bureaublad, waarin foto’s en presentaties zitten.

Zonder zorgen samenwerken

Bewaar je bestanden veilig in iCloud Drive, zodat je ze kunt delen met vrienden en collega’s.

Bestanden delen in iCloud Drive

De Foto’s-app is geopend op een iPhone, iPad en Mac. Je kunt dezelfde twee verzamelingen zien in Terugblikken: 'Avontuur in India' en 'Fietstocht'.

Je foto’s bekijken, op elk apparaat, op elk moment

Je foto’s en video’s bekijken in een webbrowser.

iCloud-foto’s gebruiken op iCloud.com

Om de Gebruikershandleiding iCloud te bekijken, tik je op de inhoudsopgave bovenaan de pagina, of typ je een woord of zin in het zoekveld.

Meer hulp kun je vinden op de website Support voor iCloud.

Niet alle functies zijn in alle landen of regio’s beschikbaar.