iBooks Help

Welkom bij iBooks

Op de Mac en iOS-apparaten kun je boeken verzamelen en lezen.

Het gedeelte 'Uitgelicht' in de iBooks Store.
Het gedeelte met genres in de iBooks Store, waarin populaire boeken in de genres Kunst en amusement en Biografieën en memoires te zien zijn.

Je bibliotheek samenstellen

Kies uit duizenden boeken (klassiekers, bestsellers, enzovoort) om je persoonlijke bibliotheek op te bouwen. Klik in iBooks op de knop 'iBooks Store' en blader of zoek naar boeken.

Een boek geopend in iBooks op een Mac.

Meteen de draad weer oppakken

Lees onderweg op de Mac een boek en ga 's avonds in bed op je iPad gewoon verder waar je gebleven was. iCloud houdt namelijk bij op welke pagina je bent. Je moet hiervoor op al je apparaten met dezelfde Apple ID bij iCloud zijn ingelogd.

De tekstgrootte, achtergrondkleur en regelaars voor het lettertype in het Weergave-menu.

Boeken zoals jij ze hebben wilt

Pas de tekstgrootte, achtergrondkleur en het lettertype van een boek aan jouw manier van lezen aan. Klik op  Knop 'Weergave' om te beginnen.