macOS High Sierra

Boeken of pdf-bestanden importeren

Als je boeken hebt die je niet uit de iBooks Store hebt gedownload of als je pdf's hebt die je in iBooks wilt openen, kun je die boeken en pdf's importeren.

Open iBooks

1. Kies in iBooks 'Archief' > 'Voeg toe aan bibliotheek'.

2. Zoek in het dialoogvenster dat verschijnt naar het boek of het pdf-bestand dat je wilt importeren en klik op 'Voeg toe'.

Als je boeken uit iTunes wilt toevoegen aan je iBooks-bibliotheek, kun je ook 'Archief' > 'Verplaats boeken uit iTunes' kiezen.

Opmerking: Om geïmporteerde boeken en pdf's op al je apparaten te bekijken, gebruik je iCloud voor iBooks.