macOS High Sierra

Boeken per taal of land weergeven

Wanneer je boeken zoekt, kun je resultaten zien voor titels die beschikbaar zijn in andere talen of afkomstig zijn uit andere landen.

Open iBooks

Zoekresultaten filteren op taal

1. Typ een auteur, genre of titel in het zoekveld en druk op de Return-toets.

2. Klik rechts in het venster op 'Alle talen' en kies vervolgens een taal.

Tip: Als je zoekopdracht niet de verwachte resultaten oplevert, probeer je het met een andere zoekterm.

De landinstelling wijzigen

• Klik op het vlagsymbool rechtsonder in de iBooks Store en selecteer een land.

Het vlagsymbool rechtsonder in de iBooks Store.