macOS High Sierra

Het volgende boek in een reeks downloaden

Als je een boek leest dat onderdeel is van een reeks in de iBooks Store en je dat boek bijna uit hebt, verschijnt een miniatuur van het volgende boek in de reeks bij het al gekochte boek in de weergave 'Alle boeken' in je bibliotheek.

Open iBooks

• Het volgende boek downloaden: Klik op de stapel van de reeks in de weergave 'Alle boeken' in je bibliotheek en klik vervolgens om het volgende boek te kopen of te downloaden.

• Andere boeken in de reeks weergeven: Klik op 'Alle in reeks'.

Klik dubbel op een niet-aangeschaft boek om de volledige beschrijving in de iBooks Store weer te geven.