macOS High Sierra

Het volume dempen of wijzigen

Er zijn verschillende manieren om het volume te regelen van audio- en videogesprekken via FaceTime op je Mac.

Open FaceTime

• Je microfoon uitschakelen: Plaats de aanwijzer op het gespreksvenster en klik op de knop 'Uit' (of gebruik de Touch Bar). Jij kunt de andere persoon in het gesprek nog wel horen, maar hij of zij kan jou niet horen.

Klik nogmaals op de knop 'Uit' om je eigen geluid weer in te schakelen.

• Het volume van je microfoon aanpassen: Kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Geluid', klik op 'Invoer' en versleep de schuifknop 'Invoervolume'.

Open het paneel 'Invoer' van het paneel 'Geluid' in Systeemvoorkeuren

• Het volume aanpassen: Pas het volume van je computer aan. Zie Het volume hoger of lager zetten.